Artikel in de eerste oplage van de Laatste nieuws!Pietje Bell aangenomen als Zwart Lakker WOB-verzoeken Gemeente Zaanstad!

Bedankt voor het vertrouwen dat ik ben aangenomen als zwartlakker voor de functie ‘zwartlakker van wob verzoeken’. Tijdens de sollicitatie vond Pietje Bell het fijn om te merken dat jullie bij de gemeente nieuwsgierig zijn en een open grondhouding hebben. Voordat ik besloot om de baan als zwartlakker aan te nemen en met mijn hands on mentaliteit aan de slag zou gaan, had ik wel één beer op de weg. Die beer was: wie gaat van hogerhand bepalen voor mij als zwartlakker welke informatie wordt zwart gelakt en geheim gehouden wordt voor de bevolking?

Ik merkte tijdens de sollicitatie vorige week dat jullie het ook vervelend vonden dat jullie geen antwoord konden geven op deze vraag. En dat jullie het vervelend vonden dat de functie viral is gegaan en dit een negatief effect had op jullie aanzien als gemeente. Ik weet dat jullie als  medewerkers van de gemeente uiteraard ook normaal je werk willen doen en het misschien wel lastig vinden dat de overheid van hogerhand jullie onnodig werk geven.

Ik heb daar dé oplossing voor bedacht wat voor iedereen een win/win situatie is. En dat is: altijd eerlijk, betrouwbaar en transparant de informatie ter beschikking stellen.

Ik zal, zoals jullie vragen in de vacature, laten zien dat ik nauwkeurig en snel werk met een echte zwarte hands on mentaliteit. Maar eerst ga ik even mijn collega´s halen om te zorgen dat iedereen zeker weet dat ik als zwartlakker mijn werk transparant en vanuit authenticiteit en zingeving uitvoer. En dat ik straks niet de schuld krijg van het verdwijnen van bijvoorbeeld 5,1 miljard door onze ex schoolleraar.


Zoooo jullie hebben nu het keurmerk van eerlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie. Het bespaart onnodige kosten en complotten in de samenleving. Hoera, hoera hoera!

Ik ben de pad op om de overheid te faciliteren deze positieve oplossing te laten toepassen zodat de overheid van de zwarte hand gebruik gaat maken. Pietje Bell heeft veel vrienden en creatieve oplossingen tot zijn beschikking zodat de vacature zwart lakker in de nabije toekomst overbodig is geworden…..Tijdelijke en permanente wetswijziging o.b.v zwart lakken wob documenten overheid!

Intussen heeft Pietje Bell alvast zijn huiswerk gedaan om te zorgen dat iedereen zijn werk en leven normaal kan leven. Namelijk: een permanente tijdelijke wetswijziging door laten voeren.

Genaamd: Bevolking tijdelijk en permanent recht op zwartlakken van overheidsdocumenten zoals belastingaangiftes, boetes, identificatie etc. Deze wetswijziging is geldig totdat de crisis en pandemie van onnodig zwartlakken door de overheid meetbaar flatten de curve is.

Hoe werkt dit in de praktijk voor de samenleving?
Deze wetswijziging geeft tijdens de permanente en tijdelijke pandemie het recht als bewoner van Nederland om alle persoonlijke gegevens die “verplicht” worden gedeeld met de overheid zwart te lakken. En dus ook voor mij als Pietje Bell. 

Zolang iedereen nog niet het keurmerk van de zwarte hand hanteert en er dus in de wob- en overheidsdocumenten nog steeds zwart gelakt wordt….

Ok, doei!:)
Groetjes Pietje Bell

 Druk De Laatste Nieuws

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *