Pietje Bell deelt LinBerie en Beerwarmers met Marlies Dekkers tegen de koude tijd.

Lieve Marlies

Pietje Bell weet dat jij met jouw creaties veel mensen warmte en liefde bezorgd.
Daarom bezorgt hij bij jou met liefde de doBeer. Pietje Bell weet jij met de nieuwe wereld veel mensen goed inforBeert en inspiBeert om het anders te doen. Pietje Bell waarBeert het dan ook dat jij jouw creativitijd en middelen doBeert voor de nieuwe wereld.Pietje Bell heeft stiekem gehoord dat jij tijdens de opname met Anthony Micgels  het koud kreeg over wat dat ongeregelde zooitje kou boys allemaal van plan is. Pietje Bell was dan ook zeer geemotiBeerd dat zelfs jij als stoere kou girl, die weinig Beren op de pad heeft het koud krijgt van deze inforBering. Pietje Bell weet stiekem dat alle oplossingen voor de nieuwe wereld er al lang zijn. Als we maar vanuit vertrouwen en met plezier dromen, Beren en oplossingen delen, dan houden we het allemaal lekker warm. Ondanks die kou boys  kan het daarom volgens ons alleen maar beter worden in de nieuwe wereld.

Natuurlijk ken je het verhaal van Pietje Bell wel. Pietje Bell is nieuwsgierig, creëert en deelt met plezier altijd oplossingen, gelooft niet zomaar de Beraar en de media en geeft weg wat hij niet nodig heeft. De Pietje Bell en de Beer van deze tijd zijn daarom weer de pad op om Beren, dromen en oplossingen met  mensen en initiatieven te delen.

Beersluiter

Omdat wij bij Authentiek Media jou zo waarBeren hebben we speciaal voor jou een onesie Beer en LinBerie en Beerwarmers gearranBeerd zodat jij het lekker warm houdt deze dagen en vrolijk verder kan gaan met al het moois wat je creëert.

Omdat het immers steeds kouder wordt komen we stiekem graag ergens komende week langs om deze waarBering persoonlijk met jou te delen.
Wij delen als je dat wilt dan ook stiekem wat voor dromen,Beren en oplossingen wij hebben voor het creëren van de nieuwe wereld.

Meer uhhhh Beer weten hoe warm Marlies Dekker de Beer krijgt…?!

Ben de vriend van Authentiek Media

Beervoorbaar dank!:)
Ok Doei!

Tot snel,
Pietje Bell en de Beer.

 Druk De Laatste Nieuws

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *