Hallo, Ik ben
Pietje Bell

De Pietje Bell van deze tijd

Glenn de Pietje Bell van deze tijd vindt de gereguBeerde media, banken, school en politiek zonde van de tijd.

 • Pietje Bell is nieuwsgierig en gaat voor rechtvaardigheid.
 • Pietje Bell filmt en creëert alles op authentieke, avontuurlijke en transpaHande wijze.
 • Pietje Bell deelt met humor en zijn Handen “Wat is er aan de Hand en Wat is er mogelijk?!
 • Pietje Bell deelt Beren met mensen in instanties die blijven incuBeren en proBeren.
 • Pietje Bell is samen met vrienden die ook doBeren de pad op voor de ideale samenleving.

Meer uhhh Beer weten over de Handen en Beren van Pietje bell…Pietje Bell filmt zijn avonturen stiekem, soms per ongeluk en spontaan vanuit zingeving.

Mensen die alleen maar hun ‘werk’ doen, zien Pietje Bell soms als een ondeugende en onhandige kwajongen die altijd alles verprutst.
Maar misschien is dat stiekem niet waar…

Pietje Bell is een professionele hippie en danst met Beren op de Pad.
Mensen noemen mij regelmatig ‘blijhoofd’ of Mr. Smile’.
Mensen vinden vaak dat ik een grote…. en een klein…. heb, maar niets is wat het lijkt…
Met een grote glimlach leef ik als Pietje Bell en Professionele Hippie mijn ideale leven!

Bijna In het kort:
Ik ga voor de ideale One Home samenleving
Ik dans met plezier met de Beren op de pad om mijn dromen te bereiken
Ik faciliBeer mensen en organisaties bij plezier en autonomie vanuit zingeving

Hoe dan?
Worklifedifferently de ervaringen als Proffesionele Hippies voor de One Home samenleving.
WorkLifeBetter voor de tools, experts en experiences voor jouw ideale (werk)leven.
Authentiek Media voor de oplossingen en inspiratie voor de ideale samenleving.

Mijn roots
Geboren en getogen in het Westland bij een ondernemende tuindersfamilie. Mijn ouders wisten al vanaf mijn geboorte dat ik een ondernemer out of the box zou worden. Als baby in de box was ik vaak niet te genieten, maar eenmaal uit de box kon ik eindelijk mijn eigen ding doen en had ik alle energie en plezier van de wereld. Behalve op school: de puntkomma, Nederlandse taal, stil zijn, luisteren naar verhaaltjes en ‘feitjes’ op school van Beraren vond ik altijd al verprutste tijd. Ik was liever buiten op avontuur met dieren en vrienden in de natuur. En daarna was werken voor een manager, directeur of eigenaar niet mijn ding. Autonomie, dat is mijn ding!

Pietje Bell en Professionele Hippie
Van jongs af aan ben ik altijd nog steeds een nieuwsgierige en avontuurlijke Pietje Bell gebleven. Ik krijg regelmatig nog steeds (bijna altijd) onnodig de schuld omdat ik spontaan iets zeg of doe wat de ander (nog) niet wil horen of niet kan begrijpen.

Ik volg mijn eigen pad. Vanaf mijn 11e mijn eerste ervaring als ondernemer door mijn eigen bloemen te telen in de tuin van mijn vader. Op mijn 13e een dikke … vinger naar de jeugdzorg die mij ritalin wilde geven voor het label ‘ADD’. En Beraren en ouders die mij niet begrepen ( wat ik achteraf wel Beergrijp door mijn bewustzijn en ervaringen met het systeem). Op mijn 18e met plezier stoppen met de afleiding van de opleiding vastgoed en makelaardij en het starten van mijn eigen bedrijf als stukadoor. Op mijn 24e een groot vrijstaand huis met feestschuur voor vrienden. Op mijn 28e een carrièreswitch naar Carrière-, Life & Business coach in ons bedrijf WorkLifeBetter. Hier begeleid ik ondernemers en werknemers om hun ideale authentieke (werk)leven te creeren met veel plezier en zingeving.

Mijn levenspad
Leven vanuit autonomie en zingeving en hier anderen bij faciliteren. Deels volg ik al van jongs af bewust en krachtig met veel plezier mijn eigen pad. Daarnaast heb ik door de werkwijze van WorkAppic, NLP-trainingen, de tools Identity Compass en Human Design nog meer over mijzelf geleerd op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
Ik co creëer concepten zoals Beter in de Buurt, One Home en Authentiek Media om een gezonde en betaalbare toekomst te faciliBeren voor onze (klein)kinderen. Een leven van (financiële) vrijheid, zonder rijkDom.
De afgelopen jaren staan in het teken om al mijn middelen en creativitijd te doberen voor de ideale One Home samenleving omdat als we dat nu niet zelf doen dan worden we gereBeerd door banken, big corporates en technocratie.

Mijn plan
Mensen actie laten ondernemen met hun Dromen en Beren op de pad
Online en offline communities in verbindingen brengen met de mensen, middelen, educatie, tools en media die nodig zijn voor overvloed en balans.
De samenleving faciliBeren om oplossingen te creëren vanuit creativiteit, gelijkwaardigheid en vertrouwen op de gebieden wonen, educatie, energie, vitaliteit en de economie.

Meer weten over mijn werkleven, bekijk mijn Linked-In profiel.

Beren & Dromen weten?
Volg de avonturen van Pietje Bell, Pipi Langkous, Professionele hippies en de Beren via Authentiek Media

Wat heeft deze Pietje Bell nodig van de Vrienden van Authentiek Media voor de One Home samenleving?

 • Mensen die Charlie,de Beer en hopelijk een content regiBeer financieel supporten zodat Pietje Bell niet alles zelf hoeft te doen, met alles wat hij ook niet kan en wil doen.
 • Mensen en initiatieven die nieuwsgierig zijn, en Dromen, Beren en oplossingen delen vanuit (zelf)vertrouwen.
 • Support van mensen die hun talenten, middelen, creativitijd doBeren aan deze initatieven om samen de dromen en oplossingen van de One Home samenleving te realiBeren..
 • Mensen alles doBeren en delen wat ze niet nodig hebben zonder gezeur en gemiep over rijk- dom, eigen-dom en waarBering.
  Om samen met alle ouderen en kinderen er voor elkaar te zijn, en overal met plezier te spelen met de Beren op de pad om dromen te realiBeren.
  doBeer en Creëer mee!Ok doei!
  Tot snel, Pietje Bell

 

 

 Druk De Laatste Nieuws

Wat kan jij doen?

Meedoen en vrienden van authentiek media worden door te doBeren.
Dat betekent dat we vanuit vertrouwen ideeën, middelen, netwerk met elkaar delen.
Dit gebeurt rechtstreeks met mens en/of initiatief waar jij wat mee wilt delen wat die nodig heeft.
Volg de avonturen en storytelling door je aan te melden als vrienden van Authentiek media en blijf via spontane stiekeme meetings op te hoogte hoe we samen van proBeren naar doBeren gaan om te creëren wat er nodig is voor iedereen.

De vrienden van Authentiek Media

Contactgegevens

authentiekmedia@gmail.com

Neem contact op