Barbera Beersma van de RaboBeerbank wil CO2 kopppelen aan bankrekening!

Nooit meer warm douchen, op vakantie want de rijken en grote vervuilers kopen voor een prikkie het co2 budget van de (arme) burgers?!

Of gaan voor de ideale alternatief?!

Hoi,

Ik ben de Pietje Bell van deze tijd.
Wij hebben een cadeau en compliment voor Barbara Beersma.
Wij hebben op 2 augustus met veel enthousiasme de uitzending op npo 2 datum gezien van Barbara Beersma omtrent een persoonlijk Co-2 budget koppelen aan de bankgegevens van levende mensen.

Super bedankt dat  jullie nu als coöperatieve bank eindelijk toegeven dat een bank helemaal niet nodig is, maar dat wij vooral zelf iets creatiefs zelf moeten bedenken en doen als een gedachtenexperiment. Dit ter voorkoming van wederom woekerrentes, inflatie en andere onmogelijk af te betalen constructies.

In plaats van kritiek als luxe te gebruiken komen wij met de ideale Alternatief.
Wij zijn blij en dankbaar dat de coöperatieve Rabobank in ziet dat er niet 1 oplossing is voor het geschetste probleem. Dat we met een blockchain zelf alles kunnen oplossen en dat iedereen in Nederland wordt gevraagd om creatief met betere oplossingen dan de Rabobank en deze Beersma te komen.
Het is ook fijn om te weten dat jullie nieuwe soorten valuta kunnen bedenken en creëren.
Omdat we  weten dat geld ook niks meer waard is , en de rijken alleen maar rijker worden en alles vervuilen.

Zoals jullie al weten is de Pietje Bell zeer creatief en heeft altijd positieve oplossingen.

Daarom zijn wij authentiek de pad op om vanuit autonomie zelf bij te dragen aan het geluk en welzijn en onze leefomgeving. En te zorgen dat oa. zorg ,onderwijs, voedsel een primairgoed blijft voor iedereen. Met onze eigen handprint.

PS deze Probeer heeft een stiekeme audio boodschap voor Barbara Beersma
Lees wel eerst goed de Beersluiter om te zorgen dat er geen ontberingen plaatsvinden omtrent privacy en het hoge niveau van geluk en welzijn in Nederland.

Ok Doei!

 Druk De Laatste Nieuws

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *