Leuke weetjes over Authentiek Media

Authentiek, avontuurlijk & transparant

onze socials

Wat doen wij?

^

Wij creëren positieve oplossingsgerichte content met humor over wat er aan de Hand is en wat er niet mogelijk is met de huidige samenleving, gericht op verdienmodellen vanuit wantrouwen, macht en controle. Ook kijken wij naar wat er allemaal mogelijk is vanuit vertrouwen en door authentiek en autonoom zijn. Dit doen wij door het delen van de  avonturen van de Pietje Bell, Pipi Langkous en Professionele Hippies van deze tijd.

^

Wij delen serieuze tools, educatie omtrent authenticiteit, en zingeving vanuit de 5 bewustzijnsniveaus die gaan voor de honing van de gulle beer en de blije bij.

^

Wij faciliteren initiatieven die gaan autonomie omtrent wonen, energie, educatie, voeding en economie. Wij creëren media vanuit storytelling in co-creatie met authentieke initiatieven.

^

Wij delen serieuze tools, educatie omtrent authenticiteit, en zingeving vanuit de 5 bewustzijnsniveaus die gaan voor de honing van de gulle beer en de blije bij. Wij faciliteren initiatieven die gaan autonomie omtrent wonen, energie, educatie, voeding en economie. Wij creëren media vanuit storytelling in co-creatie met authentieke initiatieven.

^

We brengen in kaart wie, wat, waar, waarom welk initiatief te bieden heeft en wat het nodig heeft.. We faciliBeren de beren op de pad van initiatieven en instanties zoals de beerlasting, verzekering en banken die maar wat proBeren.

^

We verbinden initiatieven, mensen, middelen en oplossingen met elkaar.
Om samen te creëren en te delen wat er nodig is voor een authentieke, autonome samenleving.

Waarom?

Omdat wij weten dat de huidige systemen alleen maar leiden naar afhankelijkheid en uitputting van mens, dier en aarde doordat alles een verdienmodel is geworden vanuit beren op de pad.. Wij weten dat door creativiteit, zingeving op een authentieke autonome manier er een speelveld in overvloed is waarbij alles in balans kan zijn. Wij streven naar een wereld waarin we weer knuffelen en dansen met beren op de pad in plaats van angst, macht en controle.

Wat kan jij doen?

Meedoen en vrienden van authentiek media worden door te doBeren.
Dat betekent dat we vanuit vertrouwen ideeën, middelen, netwerk met elkaar delen.
Dit gebeurt rechtstreeks met mens en/of initiatief waar jij wat mee wilt delen wat die nodig heeft.
Volg de avonturen en storytelling door je aan te melden als vrienden van Authentiek media en blijf via spontane stiekeme meetings op te hoogte hoe we samen van proBeren naar doBeren gaan om te creëren wat er nodig is voor iedereen.

De vrienden van Authentiek Media

De Avonturen van Pietje Bell

FAQ ME, Beersluiter, Valgemene Oorwaarden en RuJidisch

  • Als je niet houdt van knuffelBeren en doBeren.
  • Je per ongeluk,ongelakt en avontuurlijk in de media komt.
  • Je Beren hebt om authentiek, avontuurlijk en transpaHand te zijn                                       

 

    • Wij doen niet aan onbetrouwbaar zwartlakken en De Punt Komma.
    • Wij gaan niet voor de vorm maar voor de inhoud.
    • Juristen kunnen ijsBeren.

                                                     

 

Contactgegevens

authentiekmedia@gmail.com

Neem contact op